Fevziye Mollaoğlu Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzda toplam kalite politikasını hayata geçirmek. Bireysel farklılıkları dikkate alan öğrenci merkezli eğitim yapmak. Sevgiye dayalı disiplin anlayışı uygulamak. Eğitim öğretim sürecinde teknolojiden azami derecede yararlanmak.

Misyon: Kendisi ve toplumu ile barışık, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgi üreten, gelişmeye açık ve sorumluluklarının bilincinde olan, rekabetçi ve paylaşmayı bilen, bilimsel düşünen, ulusuna ve ülkesine bağlı ve ülkesinin bölünmez bütünlüğünü savunan, Atatürk ilke ve inkılaplarına içten bağlı vatansever, barışçı ve Atatürkçü bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: Sabahçı öğrenciler ders başlama saati:07.30 Sabahçı öğrenciler ders bitiş saati:13.15 Öğlenci öğrenciler ders başlama saati:13.25 Öğlenci öğrenciler ders bitiş saati:18.20
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(352)3555818

WEB - https://feyziyemollaogluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KAZIMKARABEKİR MAH. DOĞANTEPE SK. FEVZIYE MOLLAOĞLU İLKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 53 MELİKGAZİ / KAYSERİ

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yılanlı Dağın doğusunda dağ eteğinde bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak gecekondu tipi yerleşime sahiptir.

Ulaşım İl merkezinden Kazımkarabekir Diş Hastanesi otobüsleri ile 15 Dk.´da okulumuza ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.